MENU

labin 2000 Dobrodošli u Labin!
background

Switch language to English

Dobrodošli u Labin!

Kada se prvi put pronađete u novom i nepoznatom mjestu, parking može biti nepoznanica. No, ne brinite, na ovom mjestu možete pronaći sve informacije o parkiranju u Labinu!

Labin 2000 je poduzeće koje se brine o parkinzima u Labinu i Rapcu, a u nastavku vam donosimo popis mjesta na kojem bezbrižno možete ostaviti svoj automobil.

Gdje parkirati u Labinu i Rapcu?

Labin 2000 u svojoj nadležnosti ima sljedeće parkinge: u Labinu je to Parkiralište na Titovom trgu, Parkiralište u Starom gradu i Parkiralište na Trgu labinskih rudara.

U Rapcu upravljamo Parkiralištem na Obali maršala Tita, Parkiralištem u Ulici slobode, Parkiralištem Prohaska te Parkiralištem Girandella.

Pogledaj gdje se
parking nalazi

app store

Kako platiti parking?

Najjednostavniji i najstariji način plaćanja su kovanicama u parkirnim aparatima, no svi znamo da u današnjem digitalnom svijetu trebamo inovativnija rješenja.

Najzgodniji način mogao bi biti putem aplikacije ParkWallet Premium koju je moguće besplatno skinuti preko App Store-a za IOS korisnike ili Google Play-a za Android. Na mnogim smo znakovima pripremili i QR-kodove kako bismo vam dodatno olakšali preuzimanje aplikacije.

Park Wallet Premium

Preuzmi ParkWallet Premium mobilnu aplikaciju!

Preuzmi ParkWallet Premium mobilnu aplikaciju!

Svoj parking možete platiti i SMS-om. No, to će ipak biti moguće samo korisnicima hrvatskih mobilnih operatera.

Koje su najpovoljnije opcije parkinga?

Planirate li se duže vremena zadržati, najpovoljnija bi bila dnevna karta. Ako se cijelog dana planirate bezbrižno kupati i sunčati bez brige o troškovima, dnevna karta vam pruža najviše slobode. Svi parkinzi, osim parkinga na Trgu labinskih rudara nude mogućnost nabavke dnevne karte. Parking na Trgu labinskih rudara pak jedini nudi i mogućnost kupovine polusatne karte - to bi trebalo biti sasvim dovoljno za kupovinu namirnica na labinskoj gradskoj tržnici!

Sve informacije o iznosima, kao i pojedinosti o različitim parkirnim kartama pronađite odabirom određene parkirne lokacije na našoj interaktivnoj mapi.

Postoji li period u godini kad je parking jeftiniji?

Većina parkinga ima ljetno i zimsko razdoblje naplate parkinga. Na našoj interaktivnoj mapi možete provjeriti točna razdoblja s pripadajućim iznosima naplate.

Imam potrebu za parkingom na duže razdoblje. Koje su mi opcije?

Pojedina parkirališta nude opciju kupnje mjesečnih, sezonskih ili godišnjih karata. U Labinu Parkiralište Stari grad nudi mogućnost nabave mjesečne, sezonske (do 30.9. tekuće godine), te godišnje karte.

U Rapcu, svi parkinzi u nadležnosti Labin 2000 također imaju u svojoj ponudi ove opcije. Klikom na interaktivnu mapu možete saznati više detalja.

Želim parkirati svoje kamper - vozilo. Što da radim?

Svoje vozilo možete parkirati na bilo kojem parkingu ako postoji dovoljno mjesta za siguran parking. Cijene parkiranja su iste kao za osobne automobile. No, postoji ipak jedna razlika - maksimalno vrijeme parkiranje je 12 sati, inače podliježe riziku kazne od strane komunalnog redarstva.

Postoje li u Labinu opcije besplatnog parkiranja?

Postoje! Dolazite li istražiti stari grad, parking kod Gradskog groblja najbolja je opcija. Iako udaljeniji od Parkinga na Trgu i Parkinga u Starom gradu, pruža dovoljno mjesta i za najvećih gužvi, a sa šetnice kojom dolazite do starogradskog trga pruža se divan pogled na naš stari grad.

app store

Za one koji ipak nisu toliko u formi, razveselit će informacija da od parkinga do starogradskog trga u ljetnim mjesecima vozi besplatni električni shuttle.

Imam još neke nejasnoće, gdje mogu pronaći još odgovora?

Ako ste već pogledali našu interaktivnu mapu, i niste našli sve odgovore koje ste tražili, možete nam pisati na parking@labin2000.hr.

Uživajte u Labinu i okolici!